Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto13g39kcal2.9g0g3.1g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Paprika punainen 8.4g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Parsakaali pakaste Rainbow16g3.1kcal0.5g0.3g0g0.4g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g1.7g2.8kcal0g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g98kcal7g1.6g7.2g1.2g
Valittu annoskoko39g49kcal3.5g0.8g3.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal1.8g0.4g1.8g0.3g
Arvot/100g100g126kcal9g2g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306235