Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 9g1.6kcal0.2g0g0g0.2g
Atria broilerin fileesuikale naturell6.7g7.4kcal1.6g0g0.1g0g
Voi 0.9g6.9kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g4.5g7.2kcal0.1g0.2g0.7g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g10g3.3kcal0.3g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.4g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g57kcal4.4g2.4g3.2g1.2g
Valittu annoskoko39g29kcal2.2g1.2g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1.1g0.6g0.8g0.3g
Arvot/100g100g73kcal5.6g3.1g4.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901