Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis25g28kcal5.5g0g0.8g0g
Porkkanaraaste 200g5.2g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Hirvenjauheliha oma saalis3.9g4.4kcal0.9g0g0.1g0g
Porkkanaraaste 200g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g85kcal13g2.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko39g42kcal6.5g1.3g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal3.3g0.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g109kcal16.7g3.3g3.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852