Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 27g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g10g33kcal2.3g0g2.7g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g179kcal11.2g0.2g15g0g
Valittu annoskoko39g90kcal5.6g0.1g7.5g0g
Annoskoko puolitettuna20g45kcal2.8g0.1g3.8g0g
Arvot/100g100g230kcal14.4g0.3g19.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=308521