Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 3.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g5.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tonnikala vedessä, rainbow7.6g7.6kcal1.5g0g0.2g0g
Voi 5.5g40kcal0.1g0g4.4g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 1.9g6kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1503.8g15kcal1.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g193kcal7.4g14g11.8g1.4g
Valittu annoskoko39g97kcal3.7g7g5.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g48kcal1.9g3.5g3g0.4g
Arvot/100g100g247kcal9.5g17.9g15.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094