Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%19g33kcal3.9g0g1.9g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)3.2g6.3kcal0.1g1.1g0.1g0g
Korppujauho 1.2g4.4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g10g13kcal0.3g0.4g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Puolukka 2.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g123kcal9.4g5.2g7g0.4g
Valittu annoskoko39g62kcal4.7g2.6g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal2.4g1.3g1.8g0.1g
Arvot/100g100g158kcal12g6.6g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667