Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)20g25kcal3.7g0.7g0.8g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g6.1g17kcal1.1g0g1.4g0g
Sipuli 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kuohukerma (Ingman)5.5g19kcal0.1g0.2g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g126kcal10g2.4g8.2g0.2g
Valittu annoskoko39g63kcal5g1.2g4.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal2.5g0.6g2.1g0.1g
Arvot/100g100g161kcal12.8g3.1g10.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895