Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään6.6g13kcal1.1g0g1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g16g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl4.4g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g61kcal3g4.4g3.4g0.4g
Valittu annoskoko39g30kcal1.5g2.2g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal0.8g1.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g78kcal3.8g5.6g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312382