Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 18g5kcal0.2g0.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g11g15kcal2.4g0g0.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g45kcal5.4g2.6g1g1.2g
Valittu annoskoko39g23kcal2.7g1.3g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal1.4g0.7g0.3g0.3g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.3g1.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589