Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 12g3kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 12g16kcal2.5g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g11g3.8kcal0.2g0.8g0g0.2g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g3.6g14kcal1.1g0.1g1.1g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g78kcal8g2.2g4g1g
Valittu annoskoko39g39kcal4g1.1g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal2g0.6g1g0.3g
Arvot/100g100g100kcal10.3g2.8g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313374