Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 5.1g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Lanttu 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Seiti pakaste 7.7g5.9kcal1.3g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g30kcal3.2g1.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko39g15kcal1.6g0.7g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.8g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g38kcal4.1g1.8g1.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160