Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 12g13kcal2.4g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha porsaan 12%5.8g12kcal1g0g0.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 4.3g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Tomaattimurska, 1 prk5.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä1.4g4.5kcal0.2g0g0.4g0g
Juusto, mozzarella 1.4g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Soijakastike 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper5.8g20kcal0.7g4.1g0.1g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g147kcal9.4g9.2g7.2g0.2g
Valittu annoskoko39g74kcal4.7g4.6g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g37kcal2.4g2.3g1.8g0.1g
Arvot/100g100g190kcal12.1g11.8g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315662