Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali21g4.3kcal0.2g0.7g0g0.4g
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 5.5g13kcal1g0g0.9g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2.1g5.7kcal0g0.1g0.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g49kcal2.6g2.4g3g0.8g
Valittu annoskoko39g25kcal1.3g1.2g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal0.7g0.6g0.8g0.2g
Arvot/100g100g63kcal3.3g3.1g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051