Kaalilaatikko, sikahyvä

Kaalit ja sipulit haudutetaan (alle tunti) tai kuullotetaan.

Kaikki aineet sekaisin, uuniin 200c tunnin verran.

Paistamisen loppupuolella juustoraastetta vielä pinnalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 473 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali21g4.4kcal0.2g0.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Suolakurkkuja felix (Felix), annos 310g2.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche 18 % 200 g (Rainbow), annos 100g4.1g7.8kcal0.1g0.1g0.7g0g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g2.8g10kcal0.7g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g67kcal4.2g2.6g4g0.8g
Valittu annoskoko39g33kcal2.1g1.3g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1.1g0.7g1g0.2g
Arvot/100g100g85kcal5.4g3.3g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316077