Gruusialainen kaalilaatikko

Kevennetty Pirkan ohje.

Silputa kaali, hauduta vedessä kannen alla vartti.

paloittele sipulit, valkosipulit ja maustekurkut.

ruskista jauheliha omassa rasvassa ja lisää sipuli-maustekurkkuseos.

Sekoita kaalin joukkoon creme bonjour, tomaattipyre paprika, pippuri, suola ja provencen yrtttiseosta pari teelusikkaa sekä tomaattipyre.

Kaada seos vuokaan ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puolituntia.

Anna vetäytyä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2655 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali20g4.2kcal0.2g0.7g0g0.4g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.5g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 5.9g13kcal1g0g1g0g
Kermajuusto 17%, rainbow (Rainbow), annos 35g0.7g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g2.2g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g50kcal3.2g2.8g2.6g1g
Valittu annoskoko39g25kcal1.6g1.4g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal0.8g0.7g0.7g0.3g
Arvot/100g100g64kcal4.1g3.6g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316493