Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 6.1g2kcal0g0.3g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 5.9g20kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu6.2g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 5.8g24kcal0g5.8g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Kardemumma, annos 2g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 6.1g18kcal1.1g0.2g1.5g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl1g5.7kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g249kcal5.2g28.4g12.6g1g
Valittu annoskoko39g125kcal2.6g14.2g6.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g62kcal1.3g7.1g3.2g0.3g
Arvot/100g100g320kcal6.7g36.4g16.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424