Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g5.6g8kcal1.7g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.9g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit0.5g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0g0.3g0g0g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g4g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g1.6g1.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vihreä papu 3.2g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g43kcal4.2g2.6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko39g21kcal2.1g1.3g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal1.1g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g55kcal5.4g3.3g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319939