Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g8.2g4.9kcal0.8g0.4g0g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.4g22kcal0.7g4.5g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.2g4.4kcal0.2g0.1g0.3g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g229kcal5.2g38.8g5.4g1.2g
Valittu annoskoko39g115kcal2.6g19.4g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g57kcal1.3g9.7g1.4g0.3g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.7g6.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920