Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g4.2g10kcal0.5g0.7g0.7g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.9g3.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Lanttu 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valio voi0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g37kcal1.4g3.6g2.2g0.4g
Valittu annoskoko39g19kcal0.7g1.8g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.4g0.9g0.6g0.1g
Arvot/100g100g48kcal1.8g4.6g2.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484