Hapan-imelä possu

Suikaloi ja paista possu.

Kuulota sipuli, valkosipulimurska ja paprika.

Lisää tomaatit ja kikherneet.

Anna hautua hetki.

Sekoita soija, chilikastike, etikka, sokeri ja maissitärkkelys kastikkeeksi ja kaada päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun pihvifilee18g21kcal3.7g0.4g1g0g
Paprika keltainen, annos 40g3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, tuore8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g1g2kcal0g0.5g0g0g
Soijakastike 1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Riisiviinietikka blue dragon (Ab world foods), annos 15.0g1g0.2kcal0g0g0g0g
Maissitärkkelys 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kikherneet, 380 g (Bonduelle), annos 100g1.8g1.4kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g64kcal8g5g2g0.6g
Valittu annoskoko39g32kcal4g2.5g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal2g1.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g82kcal10.3g6.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325120