Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 22g43kcal4.1g0g3g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)6.6g12kcal1.3g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.2g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Tomaattimurska 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g129kcal12g0.6g8.6g0.2g
Valittu annoskoko39g65kcal6g0.3g4.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g32kcal3g0.2g2.2g0.1g
Arvot/100g100g166kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164