Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g28g82kcal4.2g0g7.2g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g5.5g2kcal0g0.3g0g0.2g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g5.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g170kcal8.6g1g14.4g0.4g
Valittu annoskoko39g85kcal4.3g0.5g7.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g43kcal2.2g0.3g3.6g0.1g
Arvot/100g100g218kcal11g1.3g18.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330624