Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g18g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g8.8g16kcal1.7g0g1.1g0g
Siirappi 1.3g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g50kcal3.8g3.4g2.2g0.8g
Valittu annoskoko39g25kcal1.9g1.7g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal1g0.9g0.6g0.2g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.4g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052