Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.9g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl21g73kcal3g13.7g0.7g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g161kcal6.2g27.4g3g2.6g
Valittu annoskoko39g81kcal3.1g13.7g1.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna20g40kcal1.6g6.9g0.8g0.7g
Arvot/100g100g207kcal7.9g35.1g3.8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108