Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta7.7g12kcal1.5g0g0.6g0g
Parsakaali brokkoli 4g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g2.7g1kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g29kcal3.6g0.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko39g15kcal1.8g0.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g7kcal0.9g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g38kcal4.6g0.8g1.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332572