Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g22g76kcal2.9g14.3g0.6g1.3g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.9g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Basilika, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto4.8g21kcal0.7g0g2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.5g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Saksanpähkinä 4.8g33kcal0.7g0.2g3.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g288kcal9g30g14g4.2g
Valittu annoskoko39g144kcal4.5g15g7g2.1g
Annoskoko puolitettuna20g72kcal2.3g7.5g3.5g1.1g
Arvot/100g100g368kcal11.5g38.4g17.9g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278