Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g17g126kcal0.2g0.2g13.8g0g
Aurinkokuivattu tomaatti4g7.3kcal0.1g0.5g0.6g0g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g2.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g3.4g7.5kcal0.8g0g0.5g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g3.4g22kcal1g0g1.4g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g2.9g3.3kcal0g0.2g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g344kcal4.8g3.6g33.2g0.8g
Valittu annoskoko39g172kcal2.4g1.8g16.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g86kcal1.2g0.9g8.3g0.2g
Arvot/100g100g442kcal6.2g4.6g42.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020