Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona5.8g3.9kcal0.7g0.2g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl2.9g11kcal0.8g0g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.6g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0.4g
Leivinjauhe 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Pirkka1.6g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha12g19kcal2.2g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl4.5g17kcal1.3g0g1.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g130kcal11g3.8g7.6g1.2g
Valittu annoskoko39g65kcal5.5g1.9g3.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g33kcal2.8g1g1.9g0.3g
Arvot/100g100g167kcal14.1g4.9g9.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334114