Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Kahvikerma hyla Valio1.3g1.8kcal0g0.1g0.2g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g18g32kcal3.4g0g2g0g
Lanttu 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss0.3g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g74kcal6.8g1.2g4.6g0.4g
Valittu annoskoko39g37kcal3.4g0.6g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal1.7g0.3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.5g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335139