Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 5.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g7.6g4.6kcal0.1g1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2g0g1.1g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt2.1g1kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras1.8g6.2kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g69kcal5.4g5.4g2.6g0.6g
Valittu annoskoko39g35kcal2.7g2.7g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1.4g1.4g0.7g0.2g
Arvot/100g100g89kcal6.9g6.9g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661