Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl14g46kcal0.3g0.4g4.8g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g6.8g41kcal0.6g1.3g3.7g0.9g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton6.8g20kcal0.2g0.3g2g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Voi 3.4g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g288kcal4g4.6g28g2g
Valittu annoskoko39g144kcal2g2.3g14g1g
Annoskoko puolitettuna20g72kcal1g1.2g7g0.5g
Arvot/100g100g368kcal5.1g5.9g35.8g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336943