Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi8.6g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.9g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta19g68kcal2.5g13.2g0.4g0.7g
Sokeri 0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.7g9kcal0g0g1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.9g6.4kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemi laimennettu 1.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g200kcal6.8g28g6.2g1.8g
Valittu annoskoko39g100kcal3.4g14g3.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g50kcal1.7g7g1.6g0.5g
Arvot/100g100g256kcal8.7g35.8g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334