Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 26g38kcal4.2g0g2.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl11g36kcal0.2g0.3g3.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka2g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g151kcal9g1.8g12g0g
Valittu annoskoko39g76kcal4.5g0.9g6g0g
Annoskoko puolitettuna20g38kcal2.3g0.5g3g0g
Arvot/100g100g193kcal11.5g2.3g15.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338502