Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 6.6g2.8kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai5.2g18kcal0.6g3.7g0.1g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.2g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 9g20kcal1.6g0g1.5g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 8g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 4g3.4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g3.5g14kcal1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g129kcal7g9.4g6.4g0.8g
Valittu annoskoko39g64kcal3.5g4.7g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g32kcal1.8g2.4g1.6g0.2g
Arvot/100g100g164kcal8.9g12g8.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574