Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 7.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Paprika keltainen 3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 10g3.5kcal0.5g0.2g0g0.3g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g0.8g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g0.8g1.7kcal0g0.4g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g0.3g0.8kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee12g13kcal2.8g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g44kcal7.2g2.2g0.4g1g
Valittu annoskoko39g22kcal3.6g1.1g0.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal1.8g0.6g0.1g0.3g
Arvot/100g100g57kcal9.2g2.8g0.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369