Lihamureke

Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g41kcal4.7g0g2.5g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g2.3g6.1kcal0.2g1.2g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 7.4g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)2.2g4.8kcal0.3g0g0.4g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g106kcal10.4g2.6g5.8g0.6g
Valittu annoskoko39g53kcal5.2g1.3g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g26kcal2.6g0.7g1.5g0.2g
Arvot/100g100g135kcal13.3g3.3g7.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339383