Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 13g4.9kcal0.1g0.9g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g2.6g6.6kcal0.7g0g0.4g0g
Hunaja 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g3.4g2kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g33kcal1.6g3.2g1.2g0.6g
Valittu annoskoko39g17kcal0.8g1.6g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.4g0.8g0.3g0.2g
Arvot/100g100g42kcal2g4.1g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340111