Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka15g1.6kcal0.2g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 9g3.2kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 7.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Rypsiöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g23kcal1.4g2g0.8g1.2g
Valittu annoskoko39g12kcal0.7g1g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g6kcal0.4g0.5g0.2g0.3g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.6g1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340303