Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.9kcal0.2g1.7g0g0.1g
Lanttu 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Ruokakerma Valio 5%8.2g4.9kcal0.1g0.2g0.4g0g
Oltermanni, perinteinen2.6g10kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g53kcal2.2g5.6g2.4g0.8g
Valittu annoskoko39g27kcal1.1g2.8g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal0.6g1.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g68kcal2.8g7.2g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207