Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g8.9g5.1kcal0.8g0.4g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)5.3g14kcal1.6g0g0.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.6g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g2.1g6.8kcal0.4g1g0.2g0.4g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 1.6g5kcal0.2g0.9g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]2.7g3.2kcal0.3g0.1g0.2g0g
Katkarapu pienet (pirkka)4.4g2.9kcal0.7g0g0g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g4.1g5.3kcal0.5g0.2g0.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g6.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g99kcal10g6.2g3.8g1.2g
Valittu annoskoko39g50kcal5g3.1g1.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal2.5g1.6g1g0.3g
Arvot/100g100g127kcal12.8g7.9g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343020