Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell11g12kcal2.4g0g0.2g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g8.5g31kcal1.2g5g0.6g0.8g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g10g17kcal1.1g2.3g0.2g1.3g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)5.9g10kcal0.1g0.2g1g0.3g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g4.2g5.1kcal0.2g0.9g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g149kcal10g16.8g4.2g5g
Valittu annoskoko39g75kcal5g8.4g2.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna20g37kcal2.5g4.2g1.1g1.3g
Arvot/100g100g192kcal12.8g21.5g5.4g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023