Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 5.4g3.7kcal0.9g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.8g4.4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana 2.6g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g3.5g6kcal0.1g0.2g0.5g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g31kcal2.2g2.4g1g0.4g
Valittu annoskoko39g16kcal1.1g1.2g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.6g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g40kcal2.8g3.1g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=344334