Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g7.7g20kcal0.5g0.2g1.8g0g
Maitorahka (Pirkka)10g6.4kcal1.2g0.4g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g16g53kcal0.5g0.5g5.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Liivate 0.8g2.7kcal0.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g192kcal5.8g9.2g14.4g0g
Valittu annoskoko39g96kcal2.9g4.6g7.2g0g
Annoskoko puolitettuna20g48kcal1.5g2.3g3.6g0g
Arvot/100g100g245kcal7.4g11.8g18.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091