Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g4.9g17kcal0.6g3.4g0.1g0.1g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen7.8g11kcal1.5g0g0.5g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g3.5g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0.1g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.9g11kcal0.8g0.1g0.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g10g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)3.9g6.2kcal0.1g0.1g0.6g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g110kcal6.6g9g5g0.6g
Valittu annoskoko39g55kcal3.3g4.5g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal1.7g2.3g1.3g0.2g
Arvot/100g100g141kcal8.4g11.5g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348027