Juhlaporokeitto

Valmistus
Ruskista käristys ja hauduta sitä lihaliemessä vajaa tunti.

Lisää kuutioidut perunat ja kasvissuikaleet ja keitä kypsäksi.

Ole tarkkana että perunat ovat varmasti pehmeitä keskeltäkin (perunat voi myös keittää erikseen ja lisätä kypsinä).

Kuumenna ruokakerma toisessa kattilassa varovasti ja lisää juusto pieninä kuutioina.

Anna juuston sulaa kermaan.

ÄLÄ ANNA KIEHUA! Kaada kerma-juusto keittoon ja anna hiljalleen hautua mutta ÄLÄ LAITA KANTTA PÄÄLLE ETTEI JUOKSUTU.

Bon appetit, toivoo Paula Korpela 23-11-2006

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 692 grammaa

Tkonu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Valio Hyla 15%5.6g9kcal0.2g0.2g0.8g0g
Poronkäristys (Kylmänen)6.3g8.5kcal1.3g0g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g3.2g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.4kcal0.1g1.2g0g0.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2.8g7.9kcal0.5g0g0.6g0g
Lihaliemikuutio (knorr) (Knorr), annos 10g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g73kcal4.2g3.2g4.6g0.4g
Valittu annoskoko39g36kcal2.1g1.6g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal1.1g0.8g1.2g0.1g
Arvot/100g100g93kcal5.4g4.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348763