Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 10g14kcal1.2g0g1g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g22g25kcal1.3g1.1g1.7g0g
Hunaja 0.9g2.9kcal0g0.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.3g4.4kcal0g1.1g0g0g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 3.9g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Manteli 0.3g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl1.1g3.8kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g108kcal5.6g7.6g6g0.4g
Valittu annoskoko39g54kcal2.8g3.8g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal1.4g1.9g1.5g0.1g
Arvot/100g100g138kcal7.2g9.7g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902