Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 17g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Nakki, keskiarvo 14g34kcal1.6g0.2g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g98kcal4g6.4g6g0.6g
Valittu annoskoko39g49kcal2g3.2g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal1g1.6g1.5g0.2g
Arvot/100g100g125kcal5.1g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686