Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g8.3g13kcal1.2g0.2g0.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.9g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana, tuore4.3g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g39kcal2.6g2.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko39g20kcal1.3g1.4g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.7g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g50kcal3.3g3.6g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355915