Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g22g3.7kcal0.4g0.5g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g10g33kcal0.2g0.3g3.4g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g7.7g30kcal2.2g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g133kcal5.6g2g11.2g0g
Valittu annoskoko39g66kcal2.8g1g5.6g0g
Annoskoko puolitettuna20g33kcal1.4g0.5g2.8g0g
Arvot/100g100g170kcal7.2g2.6g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355931