Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 13g19kcal1.7g0g1.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.8g17kcal0g0g1.8g0g
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl12g44kcal0.2g0.3g4.6g0g
Katkarapu 3.7g2.5kcal0.5g0g0g0g
Tilli mauste0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.2g6.5kcal0g0g0.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.4g6.8kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g191kcal5.8g0.6g18g0g
Valittu annoskoko39g96kcal2.9g0.3g9g0g
Annoskoko puolitettuna20g48kcal1.5g0.2g4.5g0g
Arvot/100g100g245kcal7.4g0.8g23.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357646